Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto
Slogan
Slogan
Warning

 

Vacatures > De Recruiter

 
 

Even voorstellen:

 

Ik ben Helma van der Wilt en werk sinds januari 2008 bij Prikk als recruiter.

 

Retail is mij op het lijf geschreven. Ik heb gewerkt als shopmedewerker, manager en accountmanager. Ik merkte bij de ondernemers met wie ik samenwerkte hoe moeilijk het is om gepassioneerde medewerkers voor de moderetail te vinden.

Voor mij werd het een steeds grotere uitdaging daar een oplossing voor te bedenken. Ik had een studie Personeelswerk gedaan, maar daar nooit echt mijn vak van gemaakt. In Prikk zag ik de kans dat wél te doen. De zelfstandigheid, de uitdaging in mijn functie én de gezellige sfeer die mijn opdrachtgevers, kandidaten en wij van Prikk samen weten te creëren, zijn voor mij belangrijke drijfveren.

Ik kan echt enorm blij worden van opdrachtgevers met onderscheidende retailconcepten.

Maar mijn hart gaat vooral sneller kloppen van kandidaten die een bewuste keuze maken voor een carričre in de moderetail. Dit doe je namelijk niet vanwege het ‘riante salaris’ of de ‘geweldige werktijden met thuiswerkmogelijkheden’...

Je kiest voor retail als je plezier hebt in het winkelspel. Het spel waarin je op

enthousiaste wijze van shopper een buyer maakt.

Is dat ook jouw uitgangspunt? Dan ben ik je graag van dienst!

 

 

Wanneer kun je mij bereiken?

 

Maandag: de hele dag

Dinsdag: de hele dag

Woensdag: de hele dag

Donderdag: tot 12.00 uur

Vrijdag: de hele dag

 

Het is voor kandidaten tevens mogelijk een afspraak te maken in de avonduren. Wel zo handig voor degenen die overdag werken!

 

 
Facebook Twitter LinkedIn
Register Register
PriKK Werk in Mode
Helma van der Wilt
T 06 51 37 10 99
E info@prikk.nl
TweetUp TweetUp
Bezig met laden ..
Logon Logon
Om te kunnen inloggen en reageren op de vacatures, moet je ingeschreven zijn bij PriKK.
© 2011 Prikk werk in mode T 06-51371099 E info@prikk.nl | Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Webdesign www.buro80.nl |